Overlijden Julie van den Berg
Al 22 Mei

Overlijden Julie van den Berg

Afgelopen zondag hebben wij te horen gekregen dat ons geliefde jeugdlid Julie van den Berg (MO16-1) op zaterdag 18 mei 2024 op 15-jarige leeftijd is overleden. Zij heeft op vrijdagavond 5 april nog een inhaalwedstrijd gespeeld, en is de volgende dag ziek geworden en opgenomen in het ziekenhuis. Zes weken lang is ze op de IC behandeld, maar helaas hebben deze behandelingen niet mogen baten.

 

Deze tragische gebeurtenis heeft ons allen diep geraakt en wij leven mee met de ouders, zus Philine, familie, vrienden en het team van Julie en Philine.

 

Julie speelde al sinds 2015 in de F-jes bij MHV Forcial en ze komt uit een echte hockey-familie. Haar fanatisme werkte aanstekelijk, net als haar lach.


Op woensdag- en vrijdagavond is het clubhuis geopend van 18:00 tot 20:00 uur om samen om herinneringen op te halen en elkaar te steunen. Hier is een mooie herdenkingsplek ingericht zijn met haar tenue.


Op vrijdag zal er om 18:00 uur samen een minuut stilte in acht genomen worden met alle aanwezigen om Julie te herdenken.

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om een kaartje of bloemen neer te leggen bij deze herdenkingsplek.


De familie heeft de wens om zoveel mogelijk foto’s van en verhalen over Julie te ontvangen. Scan de onderstaande QR-code of ga met de onderstaande link naar de herinneringspagina van Julie en laat er mooie verhalen en foto’s achter. 
www.memori.nl/julie-felien-van-den-bergNamens het bestuur wensen wij de familie, vrienden, teamgenoten heel veel sterkte toe de komende tijd.

 

 

Met oprechte deelneming,

Namens het bestuur MHV Forcial

 


 

Nieuws afbeelding