Digitale tikkie juni 2021
Al 7 Juni

Digitale tikkie juni 2021

Het is even een tijdje stil geweest vanuit onze kant, maar het bestuur heeft niet stil gezeten! Wij hebben namelijk verschillende nieuwtjes en informatie dus lees vooral verder. 

 

Allereerst vinden we het, net als jij, ontzettend jammer dat we zó lang geen echte competitie hebben kunnen spelen. Gelukkig stond de KNHB direct in de startblokken om een kleinschalige regionale competitie te organiseren, zodat het hockeyseizoen toch nog op een sportieve manier afgesloten kan worden. Goed om te weten dat veel van onze teams hieraan meedoen!  Wij wensen iedereen alvast veel succes maar voornamelijk weer héél veel hockeyplezier!

 

Teamindeling nieuwe seizoen en laatste trainingsdag: Op dit moment wordt hard gewerkt aan het compleet maken van de teams. Medio juni ontvang je een mail met daarin het lidnummer, zodat je via de website kan inloggen om de teamindeling te bekijken. De laatste officiële training van dit seizoen is vrijdag 25 juni.

Oproep voor het Jong dames 1 team: dit leuke team bestaande uit een groep gezellige meiden zoekt dames met hockeyervaring ter versterking van het team. Ken je iemand in leeftijdscategorie 18-25 jaar die het leuk vindt om (weer) te gaan hockeyen en die wellicht interesse heeft? Geeft het door! Aanmelden kan via [email protected]

Update nieuwe tenues: Goed nieuws! De nieuwe tenues zijn inmiddels binnen maar vanwege de ingelaste KNHB competitie kunnen we ze nog niet uitdelen.  Zoals het ernaar uitziet, zullen we de nieuwe tenues in september uitdelen. Hiervoor worden aparte avonden georganiseerd, waarbij elk lid zijn of haar oude shirt kan inleveren voor het nieuwe shirt. 

Oproep inleveren hockeyballen: Wij verzoeken opnieuw alle teams om de zak met hockeyballen (met en/of zonder Forcial logo), die afgelopen september zijn uitgereikt, in te leveren. Inleveren kan t/m 25 juni na afloop van de training, wel graag duidelijk vermelden van welk team de ballenzak afkomstig is. Keepersmaterialen die beschadigd zijn of waarvan onderdelen vervangen dienen te worden moeten aangemeld worden bij: [email protected]

Borg hockeyballen:                                                                                                                      Vanaf het nieuwe seizoen, krijgen alle teams vanaf de F lijn een eigen ballenzak. Dit is niets nieuws, maar wat wel veranderd is, dat we vanaf het nieuwe seizoen een borg gaan hanteren voor de ballen. Ballen zijn namelijk behoorlijk prijzig en helaas verdwijnen er elk jaar té veel ballen. Hoe werkt dit? De tassen bestaande uit een bepaalde hoeveelheid ballen worden bij ons geregistreerd en na betaling van EUR50,- borg per team, krijgt de teammanager de ballenzak overhandigd. Het is aan de teammanager om de betaling binnen het team verder te regelen. Als aan het einde van het hockeyseizoen alle ballen weer ingeleverd worden, dan ontvangt het team uiteraard de borg terug. Er zal een marge gelden van 10% voor ontbrekende ballen. Betaling van de borg gaat via een pin-betaling aan de bar en dient in één keer betaald te worden. 

Zomer Hockeykampen:                                                                                                                     Mocht je deze zomervakantie nog geen plannen hebben, schrijf je dan binnenkort in voor een té gek 2-daags hockeykamp op Forcial, wederom georganiseerd door KicksNsticks. Hou dus goed de website van kicksNsticks (www.kicksnsticks.eu) in de gaten voor exacte details. Zoals het er nu naar uitziet zijn de volgende data van toepassing:

19-20 juli – Kicks N Sticks 2-daags kamp voor F en E jeugd t/m 11 jaar, zonder overnachting

17-20 Aug – Kicks N Sticks hockeykamp vanaf 12 jaar, inclusief overnachten 

Cadeau Grote Clubactie:                                                                                                                        In een eerdere communicatie hadden we aangegeven dat we voor onze leden een verrassing hadden, die betaald was uit de opbrengst van de Grote Clubactie en de Hoge hoed. De bedoeling was om het uit te delen na afloop van de Koningsdag Clinic, maar vanwege een probleem met de zeecontainer kon dit jammer genoeg niet. We hopen het alsnog uit te kunnen delen aan het begin van het nieuwe seizoen. Jullie houden deze dus nog te goed!

Digitaal Scorebord:

Met het nieuwe waterveld en een nieuwe tribune ontbrak alleen nog een scorebord. Gelukkig hebben wij een mooi digitaal scorebord kunnen aanschaffen, deze is gesponsord door ProDelta! Het scorebord is geplaatst links achterin bij het waterveld met zowel boven als beneden het logo van ProDelta. Heel veel dank voor de sponsorbijdrage! 

 

Nieuwe Veldsponsor Araun:

Rabobank heeft aangegeven dat dit het laatste jaar was dat ze MHV Forcial hebben gesponsord, we zijn blij dat ze ons vélen jaren hebben gesteund, waarvoor onze dank!

ARAUN hebben we als nieuwe sponsor bereid gevonden om veld 2 te willen sponsoren en daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee! Het grote Rabobank doek achter veld 2 is inmiddels vervangen door het oranje logo van ARAUN. Namens Forcial ook heel erg bedankt!

 

Voor nu wensen wij iedereen alvast een fijne zomer toe en we hopen van harte dat we in september weer ongelimiteerd kunnen genieten van een competitie waar we zó naar uitkijken. 

 

Met vriendelijke groet, 


Namens het bestuur, 

Secretaris Paula Overbeek

Nieuws afbeelding