Grote Clubactie
Al 15 September

Grote Clubactie

De Grote Clubactie gaat vanaf zaterdag 19 september 2020 van start en is nu nog belangrijker en veiliger dan ooit.

De financiƫle impact van het Corona virus is groot en extra inkomsten zijn hard nodig, juist nu !

In totaal doen er 5500 verenigingen mee met de Grote Clubactie. Forcial is er één van!

Het verkopen van de loten kan veilig op afstand middels de QR code in het verkoopboekje te scannen, of online via https://clubactie.nl/lot/mhv-forcial/406685


Verkoop jij ook zoveel loten als je kunt? Goed bezig! Het geld dat we bij elkaar sparen gaan we gebruiken voor het renoveren van het clubhuis wat hard nodig is nu we binnenkort een waterveld krijgen.

Jij kunt coole prijzen winnen, zoals bijvoorbeeld een gave hockey clinic voor jou en jouw team als jullie gezamenlijk 200 loten verkopen. Ter info een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 12 personen !

De beste lotenverkopers maken namelijk kans op een Playstation 4 of een nieuwe fiets. 

De beste lotenverkoper van Forcial wint een hockeystick t.w. EUR75,-!

 
Doe dus allemaal mee en verkoop zoveel mogelijk loten als je kunt! Je kunt natuurlijk veilig loten verkopen aan de deuren, maar vergeet vooral niet te vragen bij familieleden, vrienden of ze online of via de QR code een lot willen kopen. 

Ook kun je een SUPER lot verkopen aan een winkel of een bedrijf. https://clubactie.nl/superlotkopen/mhv-forcial/406685Een SUPER lot kost EUR150,- waarvan 80% naar de club gaat. Ook hiermee kun je in de prijzen vallen omdat je bij aankoop maar liefst 50 loten krijgt, dus 50x kans op mooie prijzen.

Laat kopers aan de deur in ieder geval zoveel mogelijk hun eigen pen gebruiken.    
                  
Via deze link kun je online losse loten verkopen:  https://clubactie.nl/lot/mhv-forcial/406685


Verkoopboekjes worden deze week uitgedeeld tijdens de trainingen en wedstrijden. Meer boekjes kun je altijd ophalen bij de bar, hier staat ook de inleverbox om de loten in te leveren. 

 

Het bedrag zal worden afgeschreven via een éénmalige machtiging. Kinderen hoeven niet met geld over straat. Een enkel lot kost EUR3,00 waarvan 80% bestemd is voor de club.

Voor veilige verkooptips en tricks, kijk op www.kids.clubactie.nl

Meer info op www.clubactie.nl


Spaar jij met ons mee ? Samen zijn we Forcial!

www.forcial.nl

Nieuws afbeelding