MHV Forcial Teamindelingen 2020-2021 Jeugd
Al 13 Juni

MHV Forcial Teamindelingen 2020-2021 Jeugd

Beste junioren leden van MHV Forcial 2020-2021,

De teamindelingen zijn weer gemaakt voor het komende seizoen, je kunt deze terugvinden, na inloggen op de website onder kopje CLUB>documenten>teamindelingen.

Wij leggen de nadruk op het feit dat het voorlopige teamindelingen zijn. De vakantieperiode kan er nog wel eens voor zorgen dat wij nog kleine wijzigingen moeten aanbrengen in augustus, maar ook dispensatieverzoeken die door de KNHB niet worden geaccordeerd kunnen zorgen voor late wijzigingen.

Om een aanspreekpunt per team te hebben is het weer van groot belang dat er een vader/moeder/verzorger zich als manager van het team op geeft. Dit kan natuurlijk ook in een duo rol met een andere ouder. Mocht u het leuk vinden om als manager voor het team aan de slag te gaan en daarmee voor ons als commissies een aanspreekpunt te zijn stuur dan zo snel mogelijk een reply op deze email.

Vragen / opmerkingen omtrent breedte teamindelingen zullen wij verzamelen alvorens wij reacties geven, hierdoor kan een reactie langer duren dan normaal.

Ons advies aan u als ouder is, om wanneer de eerste reactie een 'teleurstelling' is, de indeling eerst met hun zoon/dochter rustig te bekijken, er een nachtje over te slapen en dan pas te reageren. Denk na voordat u op verzenden klikt!

Met vriendelijk groet,
TC Forcial