Digitale Tikkie
Al 11 Juni

Digitale Tikkie

Beste leden, beste ouders,

Met nog een paar weken training te gaan komt het einde van dit bijzondere seizoen in zicht. Op vrijdag 3 juli aanstaande is de laatste officiële training.

We kijken alvast voorruit naar het komende seizoen waarbij we hopen vanaf september de competitie te starten. Eventuele nadere informatie vanuit de KNHB tijdens de zomerstop zullen we zo spoedig mogelijk communiceren via de website en de Forcial app.

Teamindeling nieuwe seizoen: Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het compleet maken van de teams. Binnenkort ontvang je een mail met daarin het lidnummer, zodat je via de website kan inloggen om de teamindeling te bekijken.

Oproep voor een veterinnen team: Wij zijn op zoek naar dames van 30+ met hockeyervaring voor het aanvullen van een bestaand veterinnenteam. Ken je iemand die het leuk vind om weer te gaan hockeyen en die wellicht interesse heeft ? Geeft het door ! Aanmelden kan via [email protected]

Vacature 2epenningmeester: Ook zoeken wij iemand die de huidige penningmeester wil assisteren. Enige kennis van financiën is een pré. Voor vragen en/of interesse kun je mailen naar  [email protected] 

Update waterveld:We zijn blij te kunnen vermelden dat de gemeente offertes heeft opgevraagd bij verschillende leveranciers en spoedig zal daar een keuze in worden gemaakt. Op dit moment zijn we in afwachting van de aanvraag van een extra krediet die eind juni door de gemeenteraad moet worden goedgekeurd. Dit krediet is nodig om het regenwater op een zeer duurzame manier op te vangen. Door middel van dit systeem kan het water in de bassins worden opgevangen en houden we een voorraad van 2 maanden zonder leidingwater te hoeven gebruiken.

Zoals het er nu naar uitziet zullen de werkzaamheden in september beginnen, uiteraard onder voorbehoud van beschikbaarheid en tijd van de leverancier.  

Nieuwe containers:   Vanaf het nieuwe seizoen, krijgen alle teams vanaf de E lijn een eigen container met slot. Wat is precies de bedoeling ?  De inhoud van de container zal bestaan uit een bepaalde hoeveelheid ballen, pionnen en hesjes. De inhoud wordt bij ons geregistreerd en na betaling van EUR50,- borg per team, krijgt de teammanager de cijfercode. Het is aan de teammanager om de betaling binnen het team verder te regelen. Als aan het einde van het hockeyseizoen niets ontbreekt, dan ontvangt het team uiteraard de borg weer terug. Er zal een marge gelden van 10% voor ontbrekende ballen, voor overige items hanteren we een prijslijst. Voor de F teams hebben wij ballenzakken beschikbaar tegen een borg van EUR25,- per team. De betaling van de borg gaat via een pin betaling aan de bar en dient in één keer betaald te worden.

Oproep inleveren hockeyballen:  Wij verzoeken alle teams om de zak met hockeyballen (met en/of zonder Focial logo ), die afgelopen september zijn uitgereikt, in te leveren. Ook de gele zaalhockeybal waar de teamnaam op vermeld staat, dient ingeleverd te worden. Inleveren kan t/m 3 juli tijdens de training bij Wim. Keepersmaterialen die beschadigd zijn en vervangen dienen te worden moeten aangemeld worden via :[email protected]

Bardiensten en borg:  aan het begin van het seizoen heeft elk lid een zelfwerkzaamheids borg van EUR60,- betaald. Veel vrijwilligers hebben al bardiensten gedraaid, waarvoor onze dank! Echter vanwege het virus was het niet voor iedereen mogelijk om te voldoen aan de vrijwilligersplicht van 2 bardiensten. Het bestuur heeft besloten om de EUR60,- aan iedereen te restitueren. Let alleen wel op: dit bedrag wordt echter direct weer geïncasseerd voor het nieuwe seizoen 2020/2021.   

Leden die het lidmaatschap hebben opgezegd, zullen dit bedrag uiteraard gecrediteerd krijgen.

Incasso contributie: De incasso voor het nieuwe seizoen zal opnieuw in 3 fasen worden afgeschreven t.w. eind september, november en januari 2021.


Tot slot wensen wij iedereen alvast een fijne zomer toe en we hopen van harte dat iedereen gezond blijft !


 

 

Met vriendelijke groet,

Secretaris Paula Jaspars-Overbeek

Nieuws afbeelding