Senioren

Junioren

Hoofdsponsor

 
DIENSTENSCHEMA
 

Verjaardagen

    er zijn geen meldingen vandaag

jeugd_scheidsrechters
Scheidsrechters en spelleiders

Vanuit de KNHB is aangegeven dat wedstrijden van de jongste tot en met de E teams gefloten dienen te worden door twee spelleiders. Dit zijn ouders van de beide teams.

Als vereniging hebben we ons tot doel gesteld de jeugdteams D t/m B te laten fluiten door 1 ouder van het eigen team tezamen met een jeugdige scheidsrechter die tenminste 2 jaar ouder is dan de spelers. Voor kinderen is het vaak heel prettig te weten dat zij samen met een volwassene in het veld/de zaal staan.

Tevens is het in de zaal verplicht om bij alle wedstrijden (ook uitwedstrijden) een eigen scheidsrechter mee te nemen.

Het is daarom van groot belang dat niet alleen jeugdleden, maar ook ouders een scheidsrechterskaart willen halen. 
Scheidsrechter worden


Vanaf seizoen 2015/2016 is het voor  jeugdleden vanaf 15 jaar verplicht in het bezit te zijn van een scheidsrechterskaart. Forcial stimuleert het halen van de scheidsrechterskaart door  alle (jeugd)leden en geinteresseerden vanaf 14 jaar in de gelegenheid te stellen om hun scheidrechterskaart te halen. De verschillende aspecten van het hockeyspel en de daarbij behorende spelregels leer je makkelijk aan via een e-learningmodule. 

Wij roepen vooral ook ouders op hun scheidsrechterskaart te halen, zodat wedstrijden gefloten kunnen worden door volwassenen samen met een jeugdlid.

De ervaring leert dat het doorlopen van de e-learningmodule circa 8 uren in beslag neemt. De e-learningmodule wordt afgerond met een schriftelijk examen dat wordt afgenomen op de club.

U kunt zich aanmelden via: [email protected]

Indeling scheidsrechters

De indeling voor het fluiten komt op de site. Tevens worden scheidsrechters gemaild. Voor jeugdleden is het fluiten van minimaal 3 wedstrijden verplicht, op deze wijze kunnen zij ook veel ervaring opdoen. Fluiten valt onder vrijwillige inzet, bij 6 fluitdiensten wordt voldaan aan de vrijwilligersinzet.

 
MHV Forcial
Tweede Slag 3,3235 CR Rockanje

Postadres:
Postbus 406, 3233 ZJ Oostvoorne
 
HOCKEYSCHOOL
 

Zoekfunctie

Agenda

De agenda is leeg
Hele agenda