Senioren

Junioren

Hoofdsponsor

 
DIENSTENSCHEMA
 

Verjaardagen


jeugd_kids_fun

 Funkey


Steeds meer verenigingen zetten hun poorten open voor kinderen uit de leeftijdscategorie 4/5-jaar, zo ook  Hockeyvereniging  Club Forcial.


Dit is een gevolg van het feit dat veelal oudere broers en/of zussen al lid zijn bij een vereniging, kinderen enthousiast zijn om te bewegen en wij als vereniging graag een jongere doelgroep willen aanspreken. Ook zien we dat de vraag naar sport/beweging voor jongeren kinderen steeds meer voorkomt.


De KNHB heeft speciaal voor deze doelgroep een programma met lesmateriaal ontwikkeld: Funkey. Als Forcial gaan wij hiervan gebruikmaken. Funkey is geen hockey, maar wel een leuke manier van bewegen voor de jongste jeugd, kan leiden tot hockey, maar ook vele andere sporten.


Wat houdt Funkey in?


Funkey bestaat uit een breed beweegaanbod waarbij hockey een onderdeel is. Een les Funkey omvat loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey. Funkey is voor kinderen uit groep 1 en 2 van de basisschool ofwel 4 en 5 jarige en soms zelfs 6 jarigen.

FUN in goed leren bewegen en staat centraal, ofwel dat is de KEY.

Tijdens de lessen komen de kinderen in aanraking met een variëteit aan grondvormen van bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van 4/5-jarigen. Op die manier leren ze op een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen. Voor deze leeftijdscategorie maken de kinderen tijdens de lessen gebruik van knotshockeysticks en Funkey hockeysticks en vele andere materialen.

 


Trainingen/lessen


Op vrijdagmiddag van 17:00-18:00 uur vindt de training/les op de velden van MHV Forcial plaats waarbij de trainingsduur 45 minuten is.

De training/les wordt gegeven door  Flory-Anne Warmenhoven.

 

Aanmelden


Wilt u zoon of dochter drie keer meetrainen om te kijken of hij/zij het leuk vindt, mail dan naar [email protected].

Heeft uw kind een aantal keren meegedaan en wil het graag lid worden? Gebruik dan de link op de website: ” Lid worden?” en vul het digitale aanmeldformulier in.

 

Kosten


De kosten voor de Funkey trainingen/lessen bedragen € 111,00 per seizoen inclusief zaaltraining in de winterperiode.


Benodigdheden


De kinderen moeten sportieve sportkleding aan waarin ze makkelijk kunnen bewegen. Ze hoeven niet speciaal hockey schoenen aan, maar gympen met een ruwe zool zijn zeer aan te raden. De kinderen hebben een bitje en scheenbeschermers nodig wanneer ze met een stick gaan bewegen.

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden dan kunt u mailen naar Flory-Anne of Sanne via het volgende e-mail adres:[email protected].

 

 
MHV Forcial
Tweede Slag 3,3235 CR Rockanje

Postadres:
Postbus 406, 3233 ZJ Oostvoorne
 
HOCKEYSCHOOL
 

Zoekfunctie

Agenda

De agenda is leeg
Hele agenda