Senioren

Junioren

Hoofdsponsor

 
DIENSTENSCHEMA
 

Verjaardagen


vereniging_sponsor_commissieSponsorinformatie Hockeyvereniging Forcial 

seizoen 2015 - 2016


Welkom bij Hockeyvereniging Forcial


Hockeyvereniging Forcial, prachtig gelegen in de duinen van Rockanje, is opgericht in 1982 en kent dus een lange geschiedenis.


De naam FORCIAL is een samenvoeging van de Latijnse termen

fortius - citius - altus

dit staat voor sterker, sneller en hoger


Het complex is gevestigd aan de Tweede slag 3 te Rockanje en beschikt over 2 kunstgrasvelden. De vereniging telt 400 spelende leden, waarvan het merendeel jeugdigen, maar ook zijn er veteranenteams en diverse seniorenteams.


Hockeyvereniging Forcial is een gezonde, dynamische vereniging waar reguliere activiteiten en faciliteiten gefinancierd worden door contributie en sponsoren. U kunt hierbij denken aan de operationele kosten zoals de verlichting, huur van de velden en noodzakelijk onderhoud.

In tegenstelling tot diverse andere sportverenigingen in de gemeente ontvangen wij geen gemeentelijke subsidies.

Om de continuiteit van de club te waarborgen en te voldoen aan wensen en ambities die zowel het bestuur als de vereniging zou willen verwezenlijken, vormt sponsoring de belangrijkste bron van inkomsten. 


Sponsoropbrengsten maken het mogelijk de hockeyclub verder te professionaliseren door het inhuren van gediplomeerde trainers, nieuwe trainingsmethoden, deel te nemen aan hockey-clinics, eigentijdse keepers-uitrustingen, extra onderhoud en trainingsmaterialen voor de jeugd. 

Maar zeker valt ook te denken aan betere faciliteiten. 

Zo is onze droom ooit een waterveld.


Op ons complex worden op circa 25 zaterdag en 25 zondagen per jaar competitiewedstrijden gespeeld in diverse regionale bondscompetities. Middels professionele trainers besteden wij veel aandacht aan de jeugdopleiding, zo spelen diverse teams al jaren verdienstelijk mee in de eerste klasse van de 

KNHB- bondscompetitie.

Naast de competitiedagen worden gedurende het seizoen dagelijks trainingsactiviteiten georganiseerd.


Onze leden zijn voornamelijk afkomstig uit Rockanje, Oostvoorne, Brielle, Hellevoetsluis, Tinte, Oudenhoorn en Zwartewaal. Welvarende gemeenten met een brede bevolkingsdoorsnede. 

Bezoekende teams komen uit omliggende regio's zoals Rotterdam, het Westland, Den Haag, Leiden, Gouda, Gorinchem, Dordrecht, Hoeksche Waard & Zeeland.


Behalve deelname aan de KNHB-competitie organiseren wij jaarlijks diverse evenementen en toernooien. Jaarlijks terugkerende toernooien zijn het C en D jeugdtoernooi, het Beach-hockeytoernooi, familietoernooi, Shoot out competitie en diverse drieluiken. Naast de toernooien zijn de Koningspelen, het Halloweenfeest en Sinterklaasfeest aanleiding voor het organiseren van evenementen voor diverse leeftijdscategorien.


Door ondersteuning van hockeyvereniging Forcial speelt uw bedrijf indirect een belangrijke rol in het faciliteren van recreatieve mogelijkheden. Als sponsor helpt uw bijdrage direct mee aan het realiseren van onze ambities en sportieve prestaties. Tevens draagt het bij aan de versterking van de maatschappelijke rol die de vereniging heeft t.b.v. de ontwikkeling van de sociale ontwikkeling van de jeugd. Sponsoring van uw bedrijf levert direct voordelen, allereerst is het een goede manier om onder een grote groep mensen de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Onder de leden en bezoekers bevinden zich veelal besluitvormers van uiteenlopende ondernemingen uit de regio. Denk aan het gehele Europoort-gebied, de Maasvlakte etc. Als bedrijf kunt u uw maatschappelijke betrokkenheid tonen, met exposure aan een interessante doelgroep als afgeleid effect.


Bij evenementen georganiseerd door Forcial bestaat de mogelijkheid voor extra exposure momenten voor u als sponsor, bijvoorbeeld in de vorm van reclame-uitingen (in de vorm van displays, vermelding op de website, het opstellen van materiaal of het verspreiden van reclamefolders). Uiteraard kunnen wij ook een mooi bedrijfstoernooi of sportieve evenementen voor uw medewerkers organiseren! Maar u kunt ook/zelfs denken aan het oprichten van een eigen bedrijfsteam!


Deze informatie geeft u een kort overzicht van de verschillende sponsorvormen. Informatie met concrete mogelijkheden sturen wij u graag toe. Uiteraard staan wij ook open voor uw ideeen of om u te helpen bij vragen en de praktische uitvoering.


Wij danken u voor uw interesse en hopen uw spoedig te mogen verwelkomen als sponsor van Hockeyvereniging Forcial.


Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen, 

verneem ik graag van u.Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie Hockeyvereniging Forcial


Sabrina Serraarens & Joyce Commijs


Bereikbaar middels:

Mail: [email protected]

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
MHV Forcial
Tweede Slag 3,3235 CR Rockanje

Postadres:
Postbus 406, 3233 ZJ Oostvoorne
 
HOCKEYSCHOOL
 

Zoekfunctie

Agenda

De agenda is leeg
Hele agenda