Senioren

Junioren

Hoofdsponsor

 
DIENSTENSCHEMA
 

Verjaardagen


Sportiviteit en respect
Forcial doet aan sportiviteit en respect


Bas van Iersel, Voorzitter sportiviteit & respect
Anita MonchenMijn naam is Anita Monchen. Ik ben moeder van Veerle, Saartje en Lidewij en getrouwd met Quirijn. Zowel mijn dochters als man zijn enthousiaste hockeyers bij Forcial. Zelf hockey ik niet, maar doe ik aan hardlopen en yoga. Ik vind het belangrijk, als moeder van 3 hockeyende dochters, om in een vrijwilligers organisatie als Forcial "mijn steentje bij te dragen”. Toen de functie als vertrouwenspersoon bij Forcial ingesteld werd, heb ik deze, omdat ik al ervaring in dit werk had, met beide handen aangegrepen.

Ik werk als Jeugdarts bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. In deze organisatie ben ik naast Jeugdarts ook interne vertrouwenspersoon. Tevens ben ik externe vertrouwenspersoon voor een aantal basisscholen en voortgezet onderwijs scholen op de eilanden Voorne Putten.

Het is een goede ontwikkeling dat in de sport steeds meer aandacht is voor ongewenste omgangsvormen; pesten, discriminatie, seksuele intimidatie, beledigingen. Deze horen nergens thuis; niet op je werk, niet op school en ook niet op je sportclub. Hier hoor je je immers ook prettig en veilig te voelen en sportief je sport uit te oefenen. Met de commissie Sportiviteit en Respect met de bijbehorende functie vertrouwenspersonen laat Forcial zien dat zij een veilig, sportief sportklimaat nastreven.De commissie is bereikbaar via [email protected]
Vertrouwenspersoon Anita Monchen  [email protected] 

 
MHV Forcial
Tweede Slag 3,3235 CR Rockanje

Postadres:
Postbus 406, 3233 ZJ Oostvoorne
 
HOCKEYSCHOOL
 

Zoekfunctie

Agenda

De agenda is leeg
Hele agenda