Senioren

Junioren

Hoofdsponsor

 
DIENSTENSCHEMA
 

Verjaardagen


terug naar vorige scherm
CD toernooi
12-4-2017

CD Toernooi

Op zaterdag 10 juni en zondag 11 juni organiseert Mixed Hockey Vereniging Forcial een all-inclusie tweedaags-toernooi voor de C- en D jeugd. Ieder team kan zich inschrijven.

Ieder team speelt minimaal 5 wedstrijden, op zondag zijn de finalewedstrijden.

Ook zijn er shoot-out en strafbalcompetities en kunnen de teams tegen elkaar strijden op een ware stormbaan.

Wij zorgen voor een borrelhap bij aankomst, fruit, limonade, gratis koffie/thee voor de begeleiders, avondeten op 1 juni, ontbijt, lunch en de pizzabus op 11 juni, mooie weer en leuke en gezellige wedstrijden. Jullie zorgen zelf voor tenten of je kunt overnachten in het nabijgelegen Badhotel.

De kosten bedragen € 195,00 per team. We gaan daarbij uit van 15 personen (13 spelers en 2 begeleiders) Meerprijs voor extra personen is € 12,50 per persoon.

De ontvangst is op zaterdag 10 juni vanaf 14.00 uur, vanaf 15.00 uur zijn de eerste wedstrijden die tot 's avonds zullen duren. Na het avondeten is er een disco.

De volgende ochtend op 11 juni worden er wederom wedstrijden gespeeld en aan het einde van de middag zijn alle ouders van harte welkom voor de finale. Er zal dan ook een pizzabus aanwezig zijn om de dag  met een drankje en lekkere pizza af te sluiten. 

Aanmelden kan op [email protected]


 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =