WELKOM BIJ MHV Forcial

Hockeyplezier aan zee

MHV Forcial

Welkom bij Hockeyvereniging Forcial

Hockeyvereniging Forcial, prachtig gelegen in de duinen van Rockanje, is opgericht in 1982 en kent dus een lange geschiedenis.

De naam FORCIAL is een samenvoeging van de Latijnse termen
fortius - citius - altus
vertaald betekent dit sterker, sneller en hoger

Het complex is gevestigd aan de Tweede slag 3 te Rockanje en beschikt over 2 kunstgrasvelden. De vereniging telt iets meer dan 400 spelende leden, waarvan het merendeel jeugdigen, maar ook is er een veteranenteam en diverse seniorenteams.

Hockey

MHV Forcial (opgericht in 1982) is een kleinschalige gezellige vereniging gelegen middenin de duinen van Rockanje. Wij hopen dat onze leden een heel leuke, sportieve en leerzame tijd ervaren op onze vereniging en dat we verwachtingen kunnen waarmaken samen met onze leden, die allemaal helpen onze club tot een succes te maken.

MHV Forcial is namelijk een vereniging en dat betekent dat alle leden samen de club vormen en er met elkaar voor moeten zorgen dat alles draait.

We proberen telkens een goede balans te vinden tussen sportieve prestaties in teamverband en gezelligheid en een bloeiend verenigingsleven. Onze vrijwilligers willen er samen met onze leden voor zorgen dat er wordt geleerd, plezier wordt gemaakt, dat je je houdt aan afspraken, maar ook dat leden leren wat presteren is. En dat vooral als team op het veld.

Lid worden

Sponsoring

Welkom bij Hockeyvereniging Forcial

Door ondersteuning van hockeyvereniging Forcial speelt uw bedrijf indirect een belangrijke rol in het bieden van recreatieve mogelijkheden. Als sponsor helpt uw bijdrage direct mee aan het realiseren van onze ambities en sportieve prestaties. Sponsering van uw bedrijf levert diverse voordelen, allereerst is het een goede manier om onder een grote groep mensen de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Onder de leden en bezoekers bevinden zich veel besluitvormers van uiteenlopende ondernemingen uit de regio. Denk aan het gehele Europoort-gebied, de Maasvlakte etc.

Als bedrijf kunt u uw maatschappelijke betrokkenheid tonen, met exposure aan een interessante doelgroep als afgeleid effect.

Bij evenementen georganiseerd door Forcial bestaat de mogelijkheid voor extra exposure momenten voor u als sponsor, bijvoorbeeld in de vorm van displays, het opstellen van materiaal of het verspreiden van reclame-uitingen. Uiteraard kunnen wij ook een mooi bedrijfstoernooi organiseren! Maar u kunt ook denken aan het oprichten van een eigen bedrijfsteam!

Uiteraard staan wij er ook voor open om ideeen die u zelf heeft te bespreken. Mocht u vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met [email protected]

Nieuws

Agenda